VIDEO SKICA

Ukoliko uveliko razmišljate gdje na avanturu u toku proljeća, mi ćemo vam otkriti čari reke Une i njene moći u kojima možete uživati. Daleko od gradske gužve i vreve, pronađite malo vremena za sebe i prepustite se ljepoti prirode i njenim čulima koja vas ovdje očekuju.

Da li ste nekada isprobali rafting na Uni ?

RAFTING UNOM

Rafting Unom je jedno od najboljih avantura koje možete doživjeti u svom životu. Ako volite ekstremnije sportove i avanture koje će podići vaš adrenalin, ovo je odlična prilika da se upoznate sa rijkom Unom na pravi način.

Proljeće je najbolji period za ovo uzbudljivo iskustvo, i najčešće se preporučuje da u rano proljeće idu oni koji već imaju iskustva sa raftingom. Oni koji će rafting iskusiti po prvi put, naša preporuka je da to bude nakon proljeća, početak leta kada je vodostaj rijeke mirniji i pogodniji za početnike.

Rafting Unom pružit će vam, ne samo avanturu već i priliku da upoznate nove ljude, pobjedite svoje strahove i stvorite najljepše trenutke koje ćete zauvjek pamtiti.

Pored toga, poznato je da voda pozitivno utiče na um i raspoloženje, zbog čega ćete se za ovog putovanja vratiti kao potpuno novi čovjek, prepun pozitivne energije.

RAFTING UNOM ISKUSTVA

Rafting Unom i iskustva koja možete doživjeti su isključivo pozitivna a i sami ćete ih osjetiti ukoliko se odlučite na ovako nešto. Uz našu agenciju možemo vam predstaviti ovu uzbudljivu avanturu na poseban način, uz naravno, svu neophodnu prateću opremu koja će vam biti potrebna tokom raftinga.

Naša agencija nalazi se u Lohovu i nalazi se daleko od svega, što je savršena prilika za kvalitetan odmor bez buke. Prijat će vam tišina koja ovdje nema cijenu, zatim veoma svjež vazduh kao i hrana koju pripremamo je isključivo domaća.

Priroda koja okružuje naš kamp je zaista očaravajuća i budite uvjereni da će vas potpuno opustiti i učinit će da doživite pravo blagostanje i opuštanje vašeg uma i tijela.

Pored neoprenske i ostale opreme za rafting, tu je i čamac pogodan za više ljudi, a sa vama će u avanturu poći naši sertifikovani i iskusni skiperi koji poznaju svaki djelić rijeke i najbolje znaju u kom trenutku šta treba uraditi.

Dok raftingujete, uživat ćete u nestvarnoj ljepoti prirode i vodopadima, a ukoliko rafting ukombinujete sa još nekim od ponuđenih sportova, imaćete priliku da uživate u prirodi na poseban način. Tu su Hiking, Kajak safari koji su i te kako uzbudljivi i odlični da se isprobaju nakon raftinga Unom.

Pozovite vaše prijatelje i zajedno se uputite ka našem Bihaću i rijeci Uni i doživite trenutke koje nikada nećete zaboraviti. Dozvolite sebi nešto novo i nešto što svako treba doživjeti barem jednom u životu.

Una Unique Rafting
Leave a Comment

Language »