Kajak safari

FB_IMG_1617906309630[1]

Kajak safari

Na rijeci Uni postoji više staza al najatraktivnija za kajak i kanu je KOSTELA. Ukoliko je vodostaj rijeke dovoljno visok organiziramo rafting spust.
Rafting staza je ukupno dugačka 12,5 km , a prolazi se za 2,5 – 3 sata, ovisno o uvjetima na rijeci ( vodostaj i dr.) . Start se nalazi u mjestu Kostela koji je svega od centra bihaca udaljen cca10ak km
Po dolasku na start sudionici se presvlače. Oprema koju dobivate od nas sastoji se od neoprenskog odijela , zaštitne kacige i prsluka.
Od osobnih stvari preporučujemo da ponesete kupaći kostim , svoje kupaće gaćice ( nositi ispod neoprenskog odijela ), dodatnu suhu odjeću kao presvlaku poslije aktivnosti, te napominjemo kao vrlo važan dio opreme vlastitu obuću ( starije patike i sl. – važno iz sigurnosnih razloga zbog kretanja po kanjonu ).
Sve osobne stvari sudionika raftinga / kajaka stavljaju se u za to predviđene kutije te se voze na cilj staze gdje se presvlače nakon spusta.
Za nošenje kamera, mobitela i ostale tehnologije potrebno je zatražiti vodonepropusnu burad ili vreće koji idu s vama u raft ili kajak , a gosti ih nose na vlastitu odgovornost

Una Unique Rafting
Language »